Bitchday


Vaknade tydligen på fel sida imorse men har försökt hitta på lite roligt iaf, gjort blåbärssmootie och blåbärsmuffins och tränat. Orkar dock inte ta tag i norge transporten, känns som inget går min väg där då inget matchar.. Inne på sista veckan här på Hålland och just nu känns det som jag bara vill hem och landa lite men nej då, då ska man till norge och jobba på en gång, allt nytt igen... Glad att Maggie ska med mig iaf!
Blir nog bra när jag väl kommer dit..

Just nu skulle jag vilja burra ner näsan i Findus mjuka mage... Men istället ska jag sova och hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon..

Berlin!!!

Nu har jag och Liv bokat vår resa till BERLIN!! Sjukt värt!!! Ska hänga med Ling, shoppa och sightsing!!
Whoho! Nu har jag något att se fram emot!!
Har hänt en del sen sist, disco på rummet, välgörenhetsgala, mys konsert, lyx frulle i åre, bad på Holiday club och trevlig middag!


Sagan om de två vännerna (och Anni...)


Det var en gång en tjej som hette Lina. Hon var en världsvan tjej med en förkärlek till rosa saker, tjejfilmer och mousturizing [måjsturajsing]. Under ett år gick Lina en U-landsutbildning på en folkhögskola som låg djupt in bland de jämtlandska fjällen.


Denna utbildning hade även en tjej vid namn Liv hittat till. Hon kom från den delen av vårt avlånga land där Lina inte ens visste att det bodde människor. Att Lina inte visste detta berodde inte på hennes okunnighet, utan snarare på att norra Sverige inte är speciellt tätbefolkat. Liv gillade örhängen, långa promenader och musik i alla tänkbara former.


Vid första anblicken verkade dessa två tjejer helt olika och under höstterminen umgicks de inte särskilt mycket. Men under en februarinatt i Tanzania sa det plötsligt klick mellan Liv och Lina och de hittade fler än en gemensam nämnare. Både var väldigt glada för den nya vänskapen som plötsligt hade uppstått och fortsatte att bestå även efter Tanzania-resan.


Trots att Liv och Lina inte varit vänner under en så lång tid så har de ändå hunnit med en hel del roligheter. En kväll på Zanzibar hoppade de runt, hjulade och gjorde konster.


En annan gång åkte de längdskidor tillsammans, vilket var en upplevelse för både Lina och Liv. För Linas del bestod upplevelsen i att försöka ta sig ner för isiga backar genom att åka lite och då och då sätta sig på rumpan för att bromsa farten. Livs upplevelse bestod av att bevittna denna, minst sagt underhållande, skidåkning. 


I de nyfunna vännernas klass fanns det även en tjej vid namn Anni. Hon härstämmade från den vackra staden Huskvarna, där hon ägnade mycket tid åt att moona, pyssla och shaka rumpa. Både Liv och Lina hade fattat tycke för denna sköna tjej och de blev snabbt en härlig trio. Men det är en helt annat historia... 


Tillsammans var Liv och Lina lite coolare, lite snyggare, lite bättre och lite äldre än alla andra. En toppenkombo helt enkelt, som ni med all säkerhet inte har sett tillsammans för sista gången, trots att det underbara året på Hållands folkhögskola börjar dra sig mot sitt slut... 

Slutet gott, allting gott!

Kommer snart!

Tänkte överlåta min blogg till mina vänner här på Hålland! Först ut är Liv!

Nästa inlägg blir av gästbloggaren Liv!


Vårbal






Sommar för en dag!

Igår gjorde sommaren en snabbvisit här i åre! Solen sken, folk låg halvnakna i gräset och grillen var tänd! Ristafallet dånar högre än någonsin, iaf under min tid här i norr! Idag är det dock tråkväder.. Men vi ska ha roligt iaf! Ikväll blir det nämligen VÅRFEST!
Här kommer lite bilder från igår!









Slut etappen..

Bara två veckor kvar på Hålland... helt sjukt. Kommer bli sorgligt, nu måste man börja anstränga sig för att umgås..
Just nu är det mest träning, pyssel och chill som fyller min vardag! Inte mycket att klaga på!
Idag har jag haft vilodag, hade träningsvärk överallt så var nog behövligt. Men Liv och jag gick broarna iaf! Tack min fina vän för att du följde med, gjorde mig på bra humör!!!

Sista bilden från Trondheim...


tävlar

Tänkte vinna ett fotoalbum med denna bild på Johanna!

RÖSTA PÅ MIN BILD HÄR!


Vill ha!


Norges nationaldag!









17 MAJ

Norges nationaldag, hur firar man det om inte i Norge?! Så idag drar vi till Trondheim!
Bussen rullar om en kvart! Mitt arbete är så gott som klart så kan slappna av idag!!
Igår blev det även lite pyssel!

Senaste pysslet!
Nu måste jag kila!

virus...

Blev en sjukt trevlig dag i förrgår! Heldag på stan med massa shopping och pizza! sen blev det pyssel och ost/kex/vin kväll!! Kommer lite bilder senare men eftersom jag fick virus på dator vågar jag inte stoppa i kameran förrän jag är helt safe!
Igår blev en riktigt slapp fm. Sen blev det träning, är så skönt att ha börjat träna igen!! Sen blev det städ, något som var mindre roligt men välbehövt, min städvecka i kollektivet :P
På kvällen hade jag tänkt plugga men datorn skulle stå och tugga med virusprogrammet så blev chips och film, bröllopsfotografen, istället! Så får bli plugg nu istället! Kanske borde äta lite frulle först...
Later!


It's summer in my heart




Just get of the phone


UNDER KONSTRUKTION!

Ny bloggdesign på G.


Sittandes i solen med ristafallen som utsikt och dess dån som musik!

Snön har smält bort igen, tack och lov, och idag skiner solen! Har intagit min plats i fåtöljen på balkongen för att få lite sol somtidigt som jag pluggar.. Tog sovmorgon idag då vi inte har några lektioner. Bearbetningen av detta året som vi höll på med i två dagar var kul och nyttigt om än lite svårt.
Invigde mina joggingskor igår i 20km/h, blev en kortis innan vi körde cirkelträning och lite badminton! BEACH 2010, here i come! Vet dock inte hur mycket slappande i solen jag kommer ha tid med i sommar... Men hur som helst är det sjukt kul att träna lite!! U-tjejerna taggar varandra!!
Igår kväll hade vi mys med chokladbollar, choklad och såg på PS, I love you. Med alla kakor på folkis går jag nog upp de tappade kilona från Tanza, så ni där hemma behöver inte oroa er!
Sjukt att det snart är slut här men jag ska njuta in i det sista! Nu har vi en rolig långhelg framför oss!!

Nu hinner jag plugga i 20min innan lunchen! Trevlig helg allesammans!

KRAM PÅ ER ALLA!

framtiden

Det fina vädret igår har inte hållt i sig till idag, det har SNÖAT... Inte okej. Igår låg jag ute och sola... Produktiv dag igår, plugga, körde cirkelträning, gick långpromenad, lagade mat och påbörjade en omgång monopol!
Idag har jag suttit i skolbänken igen, länge sen sist känns det som nu. Vi har haft lite bearbetning av detta året, eller som någon sa, vi skriver våra själv-hjälps böcker! Nyttigt! En liten push inför framtiden också!
Imorse cyklade vi broarna runt innan frullen, sjukt värt!!
Ikväll blir det till att hänga med folk, börjar inse att detta folkis året är snart slut...

Keep an eye on the goal!

Solstråle

Sitter i en skön fåtölj i solen på vår party balkong!! Lite svårt att se vad jag skriver på mitt skolarbete dock...LIFE IS GOOD!

Pannkakor!!

Mätta och belåtna efter lyckade kokospannkakor!!!


Yummie!

Pysselafton och grillunch

Igår blev det till att riva och vika papper... Lite fix om man ska göra en tjock fotobok i udda format..
Sen tog vi cyklarna och åkte till Järpen för att handla mat inför helgen.. Köpte lite kex så vi kunde ha lite picknick vid sjön när vi hade varit så hurtiga :P
På kvällen blev det mer pyssel, gjorde ett nytt armband! Det sysselsatte oss in på småtimmarna.
Idag, när jag väl tagit mig upp ur sägen, blev det grillning vid ristafallet, mycket mysigt!
Nu har jag pluggat lite, skrivit på min Zanzibar guide! Snart kommer Anni och Linn över, vi ska göra kokospannkakor!! Sen ikväll blir det nog film och bra häng!



Photoshoot







HÅLLAND

Tillbaka på skolan! För lite sömn på tåget resultarade i en flummig dag igår. Pysslade en del! Gjorde ett örhänge och ett armband plus lite coola pärlor (eller de skulle bli coola...).
Vad som hänt idag får ni se lite senare!
Tjo!

Buddy!

Ska snart dra ner på stan, hämta Josen på osten och sen möta upp med mamma! Joggingdojor som står på inköpslistan.
Annars har jag inte tagit mig för så mycket idag, plockat undan lite i mitt rum men det slutar oftast med att jag röjer någon låda eller två.. idag blev det rensning av min snäck och sten samlingen...

Igår lekte jag med Jennie! Hur mysigt som helst att hänga lite eftersom vi ses så sällan nuförtiden..
Små planer för slutet av sommaren gjordes också!!
Sen blev det en promenad med Josen och hårda bud från coachen..

Kvällen avslutades med Blue crush!
Filmen som innehåller några av de mest klockrena citaten..

Freaking pain in my royal as!


footprint

Pjuh! Presentationen i kyrkan gick bra och jag tror det var uppskattat! Kul att det nästintill var fullsatt också!
Sen blev det lunch och tårta här hemma med släkt och vänner för att fira sis!

Lite fundersam över framtiden... Men känns skönt att jag har res-kompisar som är sugna på lite äventyr om pluggplanen går i krasch!

"En resa på tusen mil börjar framför dina fötter"
-Lao-tzu


Valborg

Snacka om att jag ligger efter med sömn.. Var vaken över ett dygn igår och det gör att jag är rätt seg idag..
Var dock ett trevligt dygn! Blev en sväng på stan, köpte en fin klänning från Bikbok, god tahilunch och drog till Maxi för att handla mat inför kvällen! Sen hängde jag hos Josen en stund!
På kvällen grilla vi och åt gott hos Micis! Spelade partyalias och hade det allmänt trevligt!
Sen drog vi ner på stan! Träffade många trevliga kändisar! Rolig kväll men önskar att mina vänner skulle varit lite mer danssugna! :P Försökte med "u-raggningen", Bartendern blev lite svag!! ;) haha!

Idag ar jag främst planerat inför morgondagens presentation i kyrkan om Tanzaniaresan! Sen har Josen varit här så vi kunde skvallra lite!!
Nu på kvällen har jag sett Holger och Vilde, en film gjord av Erik Green Petersson. Man ser vårt hus i filmen och i sommras filma de massor här uppe på vägen!
Nu är det bäst jag sover!
Sweet Dreams

RSS 2.0