ÄNTLIGEN FREDAG

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera denna vecka, hoppas att min lilla tappra skara av läsare inte är besviken på mig... Har ju hängt på osten om dagarna, eller snarare arbetat hårt. Men som tur är har jag denna vecka haft Josen där (hur ska jag klara de två resterande veckorna utan henne??) så trots hårt jobb har vi hunnit med mycket TJEJ-snack (våra pojkvänner kanske borde bli lite oroliga :P).
I tisdags efter att ha slutat kl 17 blev det hem för att hämta badkläder och fika och sen ses ett gäng vänner nere vid ån, för min del blev det årets första dopp (om man bortser från bad i indiska oceanen), härlig härligt!
Andra trevligheter denna vecka är att vi har fått en lägenhet i Halmstad, om än tillfälligt! Blivit lite shopping och idag har jag även varit hos frisören, hos George, billig och bra!
Imorgon taggar vi för grillfest! Hoppas på sol så jag kan glassa vid ån på dagen, har ju regnat mestadels sen jag kom hem...

Living in the city

Jag har konstaterat, helt seriöst, att jag behöver nytt innehåll i garderoben. Det mesta som finns där inne nu är uttvättat och gammalt.. Så jag har försökt göra slag i saken och shoppat! Inte så mycket men en bit på vägen... Har även åkt med sånt som kanske är mindre nödvändigt som högklackade skor och ringar... men men. Har även utökat smyckesskrinet med pysselverk. Skulle även behöva en ny garderob med tillhörande lägenhet :P

Överlevde första dagen på osten idag, gick fint, förutom någon timme efter lunch då klockan stod still och all energi var borta. Men var skönt att faktiskt få raster, lunch som kan avnjutas sittandes!

Borde gå och lägga mig nu, blivit för lite sömn i för många nätter nu.. Längtar till helgen! Längta till helgen kan man göra nu när man inte jobbar på himmelblå utan på osten :P
Sen har jag ju JOSEN på osten!

drömfångare

Tillbaka i civilisationen.
Jag ska lära mig att leva i nuet och sluta oroa mig för allt.
Glad att ha min familj och mina "gamla" vänner nära mig igen iaf!
Nu blir det jobb på osten om 7 timmar
sleep tight <3

I'm (not) a barbie girl

Varför vill killar att man ska se ut som en barbie?!

Okej, min pojvän tycker jag ska vara tjockare men han vill inners inne att jag ska ha hår som en Barbie, haha, får se om jag trotsar honom..

Idag såg jag till så jag fick ledigt, har packat lite för på torsdag åker jag HEM! Har till och med joggat en liten runda idag, i början av min vistelse här blev det ca 2 rundor i veckan iaf på senaste tiden har det väl blivit en runda på 2 veckor istället.. En anledning att längta till hösten, få lite rutiner och komma igång med träningen!

Till frukosten i fm såg jag första avsnittet av Himmelblå, ganska kul när man känner igen sig så mycket, borde plöja första säsongen nu så jag kan hoppa in i andra säsongen som går på svensk tv nu!

I need....

Mamma har rätt, jag behöver komma hem. Jag behöver sol (typiskt att det ska bli mulet mina lediga dagarn när jag kommer hem... BLÄ). Jag behöver en lägenhet i Halmstad. Jag behöver komma igång med träningen igen (jag har tydligen lagt ner den). Jag behöver vara ledig. Jag behöver en make over (folk som känner mig vet att jag tröttnar på mitt hår ganska fort, skulle även behöva en kemisk peeling eller liknande)

Jag är sugen på att snagga på ena sidan... Foto från lookbook.nu

Hur som helst, idag är det lugna gatan här, även igår var det hyfsat lugnt eller är det bara för att vi har vant oss vid stressen. På torsdag lyfter planet söderut! Så nu har jag 3 dagar och 2h av arbete kvar här på Himmelblå.
Hoppas bara på att fixa en ersättare så inte Maggie och Freddie får det för jobbigt när jag far.

f**k off

Trøtt på allt nu... men idag ær det iaf okej.


borta bra men hemma bäst

Jag undrar hur många i vårt avlånga land som har ångest just nu, när beskedet från studera har kommit. Beslutsångest ellet ångest över att de inte kommit in på det de önska.
Själv har jag mest ångest pga att jag inte längre enbart har mig själv att tänka på när jag ska fatta beslut.. Lite panik att hitta lägenhet har jag också... men men...
Idag har jag iaf varit ledig, har dock inte tagit mig för särskilt mycket, kommer vara helt slutkörd efter 7v fulla av jobb här. Men nu åker jag snart hem, borta bra men hemma bäst!
Idag har jag skrivit brev till Liv och när jag gick ner till cafét hade jag även fått ett brev från min fina trio <3

Kaos på cafét och i mitt huvud

Igår var det KAOS, sjukt mycket folk och sjukt mycket att gøra men det gick fint! Børjade dagen på ett ypperligt sætt, blev frukost vid havet, igår sken solen! På kvæll satte vi Fredrik på jobb, han vill ju se fotbollen och den visades på jobbet :PEfter matchen blev det en båttur till Vega där vi hängde i en nice stuga.
Idag har det varit lugnt här på cafét så Fredrik fick ledigt, mycket jobbigare att gå upp på morgonen när den andra får ligga kvar....
Idag har ju beskedet från studera.nu kommit, det har gjort att jag fått beslutsångest över framtiden. Lite smått PANIK.

We heart it


Jag är glad att Fredrik är här, lättare att få det att fungera än när man befinner sig 150 mil ifrån varandra.
Har skickat hem Fredrik för dagen, jag slutar snart så ikväll blir det myskväll!

Pink sky
Världens finaste båttur igår när vi hade hämtat Fredrik på fastlandet!
Idag har jag tagit över kockrollen på allvar, har nämligen gjort fisksoppan som cafét är känt!
När jag hade gjort det tunga jobbet fick jag lite ledigt! Så idag har jag för första gången denna sommar solat i bikini! Nu jobbar vi alla tre i baren, men lugnt än så länge!

sommar på Ylvingen

Idag är en dag då jag helst av allt skulle sitta ute i solen eller vara ute och paddla kajak, bränna armarna och näsan i solen... Men jobbet kallar så det har blivit en dag innomhus... igen...
Min hy behöver sol, ser ut som en utomjording... blä..
Ikväll ska vi iaf ut med båten (blev ingen tur igår för det började regna..) för att hämta Fredrik! Sen kanske vi stannar på någon uteservering på fastlandet innan vi far tillbaka, en man mer, till Ylvingen!

gammal bild

WORK

Idag skiner solen, vilket har resulterat i en full speckad dag med hårt arbete... Först nu jag kunde sätta mig ner och andas lite! Men imorgon kväll får vi ny förstärkning och det är sant att det är Fredrik! Idag har nrk tv varit här och filmat, så nu är jag med både i tidning, tv och diverse kameror...
Kameramannen lyckades givetvis filma när jag snubbla över en liten unge... Barn är så små.. och när de kryper under stolarna är det inte alltid lätt att se dem.. Ungen började galskrika (utan egentlig anledning) så jag var tvungen att lyfta upp den och räcka över den till pappan....

Bossen är iaf väldigt nöjd med Maggies om min insats här på Himmelblå, så förväntningarna är höga på Fredrik och den fjärde personen som ska ersätta mig... Vi söker nu en fjärde person om någon är intresserad?! Helst vill han ha kvar mig, men måste säga att jag faktiskt ser fram emot att åka hem om två veckor och en dag. Då är det inte osten som lockar utan det fina vädret, storstaden och människorna!

Ikväll hoppas jag på att det blir en liten båttur!

Bild från förra sommaren <3

Pictures for youNews

Nu har Emilia læmnat oss hær på Ylvingen, før mer træning hemma i Sverige.. Ersættaren ær ingen mindre æn..... FREDRIK.

Blogg tips!


fashiontoast snygg tjej med fina bilder och cool stil

Lisaplace Dålig på att uppdatera men snygg stil

AngelicaBlick Linköpingstjejen som är bra på att uppdatera (vilket uppskattas när det är lite att göra på jobbet) och inspirerande stil

SongOfStyle Nyfunnen blogg som jag inte riktigt har bestämt mig om jag gillar..

Jorran Sen följer jag såklart Josens blogg

Update

I lördags stängde vi fiket kl 21 istället för 02, fick kasta ut folk precis som i fredags natt. Sen bar det av hem för att för en gång skull sminka sig och sätta på sig klänning!
Sen blev det fest på gamla skolan! Chefén var upp på scen och sjöng, vi försökte önska himmelblå låten men han är nog tröttare på den än vad vi är :P och då kan jag tillägga att vi är sjukt mätta på den låten...


Bar denna klänning men high heels istället för gummistövlar.
När det var dags att traska hemåt, tänkte jag och Emilia ta en genväg, blev inte så lyckat när vi sprang över bergen på mossbäddarna genom träsk.. Skorna hamnade i väskan.. Slutsatsen blev att det är bättre att hålla sig till öns enda väg!

Igår skulle jag vara ledig men blev till att hoppa in och jobba två timmar. Annars blev det till att glo på Sex and the city, har kommit till tredje säsongen!
På kvällen bjöd flicksen på Biff med ris, en god middag som vi kunde avnjuta sittandes och i lugn och ro. Vi har nämligen blivit vana vid att stå och kasta i oss maten..
Sen satt jag och kollade massa bloggar som Liv tipsade om! Ska ge lite tips på bloggar jag läser just nu, lite senare!

xoxo


Ska sova nu, ingen bloggmotivation idag så det får bli en update imorgon!

Idag är ingen vanlig dag....

Dagens i-landsproblem består av öl drickande kvinnor som bär läppstift... Dessa läppavtryck sitter nämligen som berget på öl-glasen...

Hur som helst, idag hann jag lappa lite sol och ut och springa med Maggie innan det var dags att börja jobba kl 13. Nu sitter jag nere på jobbet, serverar lite dricka emellanåt.. Sjukt sugen på chokladkakan som ligger i kylen, det här jobbet kommer göra mig tjock... Varför har jag ingen disiplin?! Får väl säga att det är mamma och Emelies födelsedagstårta idag, GRATTIS till er båda!

Imorgon är det ö-fest, då bommar vi igen kl 21 för att svänga om på dansgolvet med alla galna norrmän!

RÖSTA

Är en av de 10 finalisterna, så rösta gärna på min bild här!

I found the heaven on earth


Jag & Maggie på midsommarafton


Fredrik och jag gjorde ett besök på beachen


Det regnar över Vega, grannön
RSS 2.0