rutiner


Första dagen i skolan och det känns bra!
Sen körde jag bodypump, äntligen blir det lite rutiner i livet.
Hade dock något oövervinnerligt sötsug ikväll så drog till hemköp i mjukisarna, soft att bo i stan säger en lantis! ;)
På torsdag drar jag hem till Linköping för att på lördagen gå på bröllop! Hoppas hinna träffa de få vänner som är kvar i linkan med?!
Annars har jag inte så mycket att komma med.  Over and out

Nolla

Livet i halmstad rullar på! Har väl inte varit den bästa deltagaren på nollningen men har valt mina tillfällen och fått träffa lite trevliga klasskompisar iaf. Efter träningen på sats hade vi träningsvärk i flera dagar så blev dåligt med träning men nu har vi precis gjort en snabbvisit på friskis gym för att kolla läget, passade på att jogga dit och hem, bra att man har någon som taggar en lite för sånt!
I går drog vi ner till Helsingborg och när vi ändå var där tog vi färgan över till Helsingör också, även om det mesta var stängt där så blev det iaf en mysig fika och ett Danmarksbesök :P
Kom "hem" till Halmstad idag igen, för imorgon börjar allvaret... Update kommer. See ya!

Berlin till Halmstad

Då var man tillbaka i Halmstad! Inskrivning på högskolan skedde igår. Jag har inte hunnit fatta att jag ska bo här och börja i en ny klass.. Igår var jag med en stund på nollningen innan det blev hård träning på sats, nu ska jag komma iform, ikväll blir det friskis! Idag hoppade jag nollningen helt, otaggad och kände att jag hade alldeles för mycket att röja undan i lägenheten (nu kan freddieboy inte ta miste på att jag också bor här) och så behövde jag lite tid att landa.
Har ju varit dålig uppdatering pga en rolig vistelse i Berlin! Shopping, sightsing, poseing, party och mys bjöd de fyra dagarna på! Och mycket trevligt sällskap såklart!
Bildbomb blir det nu!

Här bodde vi, TACK Ling för att du stod ut med vårat kaos och för tack över huvudet!

My partner in crime

Gottegrisar hör hemma på starbucks!

BERLINMUREN-east side galleryVackra LivNästa dag blev det ännu mer sevärdigheter


Dags för party!Här spenderade vi sista dagen i Berlin! <3 Men det var ju SEMESTER

örebro till berlin kan inte bli en bättre vecka

Har haft fullt upp den senaste tiden, precis som resten av sommaren. Däremot inget jobb och mycket trevligheter! Trevligheterna fortsätter för imorgon åker jag och Liv till BERLIN!! :D Ska hälsa på min res-kompis Ling!! Long time no see...
Nu kommer lite bilder från en trevlig helg i Örebro!Härligt u-häng!!! <3

blogg tips

Nu har syster skaffat sig en blogg som jag tycker att ni bör checka in, det gör ni här.

Ett smakprov av Fanny

Halmstad

Nu har jag och Fredrik flyttat till Halmstad!! :D
Haft en trevlig helg, hunnit med att träffa tre kära hålländare också!

Flytt pågår

Ikväll har jag flyttpackat, för i helgen blir det flytt till Halmstad men jag får inte glömma att packa en weekend väska också för imorgon åker jag till Göteborg! Idag har jag försökt bli varm i kläderna genom att hjälpa Micis att flytta, så nu ska jag vara expert inför helgen.. or not, kan inte påstå att jag gjorde såå mycket.. Blev iaf härligt häng med min fina kvartett från katedral!
Annars har det varit jobb på osten hela veckan.. men ledig imorgon, woho!!
Har inte fattat att jag ska flytta.. Kanske ska sova nu och sen bara tuta och köra imorgon! (btw, ska lugna ner mig med tutan liten, skämde ut mig i trafiken idag....)
Later folks

weheartit

String

Lite träligt att endast vara aktiv och få saker uträttade sent på kvällen när man måste upp kl 6.. Det resulterar i att jag inte får så mycket gjort.. Men idag har jag iaf varit ute i garaget och klättrat för att få tag i pappas gamla stringhyllor som legat där i 30 år. Har damat och putsat dem för att kunna sätta upp dom i lägenheten! Det är kult!


Något gammalt, något nytt, något lånat, något home made


Har utökat mitt smyckes skrin, elfenbensmasken hittade jag i källaren så den fick ett litet snöre så jag kan hänga den runt halsen! Sen mitt fina indianpärlarmband (eller matta!) Det är tur att man har en vän som jobbat på dagis så jag kan lära mig sånt! Fjäderörhängena har jag pysslat ihop själv! Sen två ringar från Bik Bok. Resterande smycken hittade jag i mammas smyckesskrin, så de är på lån!

Sunday

Igår ville jag verkligen sola, få lite sommarfärg, men då skulle det blåsa "storm" så gav upp ganska snabbt.. Får finna mig i att vara blek resten av året.. Tog en joggintur till ica och systemet istället:P
På kvällen blev det fest hos Josen men grillning, spel och vollyboll!
Idag kanske jag borde ta tag i mitt liv och rensa garderoben inför flytten...

Syster Fanny har gjort om ett gammalt kort på mig! Visst är den häftigt?
Inom en snar framtid kommer hennes illustrationer finnas på en blogg!!!


RSS 2.0