Helgen får vänta

Då var det äntligen fredag men helgen får vänta till kl.5. Ska jobba några timmar på burger king. Kanske blir mitt sista arbetspass där. Flyttar ju härifrån snart.. På osten var allt som vanligt.. ligger dock inte så bra till inför nästa vecka.. och då är det jag som är in charge. The biatch is back.. haha!
Har flyttat hem nu... Hoppas Josen överlever, dina päron kommer om 3min!
Nu har jag bara nio arbetsdagar kvar!!
Ha en fin helg allesammans!

Moving out, moving in, moving back.. not just yet!

Nu är det lill-lördag varje dag i veckan!! Bor ju hos Josen!! Jobb dock som vanligt.. Samma visa där varje dag..
Men här hemma händer det ju alltid något när man umgås med denna busunge!
Dansa, gotta oss och tjejsnack!! Vi har varit dutiga och lagat pannkakor med!!
Men imorgon flyttar jag hem till min säg, ska sova direkt efter osten för att orka till burger king mitt i natten!!
Längtar till helgen, men snart är den här!!!


Var tog sommaren vägen??

Kanon helg!!

Tack till de bästa tjejerna för en kanon helg!!! :D Så kul att se er igen!!!
 
Men innan jag fick åka ner till Halmstad var jag ju tvungen att jobba i fredags. Vaknade 7.15 av telefonen, det var personalchefen som ringde.. Jag hade försovit mig.. Hemskt start.. Kl 7.30 var jag på jobbet iaf. Lugn dag, smet lite tidigare med för att hinna hem innan bussen gick. Men som alltid fick jag brottom i sista stund iaf.. Tack Emilie för skjutsen till station! Tittade på film för att fördriva tiden på resan.
Tjejerna och Umegrabbarna hade redan anlänt till Johanna!! I helgen blev det ett besök i Tylösand, party och mys!!
Synd att vi bor så långt ifrån varandra så man inte kan ses så ofta.. Men ack så kul det är när vi väl ses!!
Hemresan sov jag största delen men kollade även på Johannas alla kort från asienresan!! Flashback!

Hela härliga gänget! Anna, Tobias, Frida, Johanna, Fredrik, Micke och jag

Idag var man tillbaka på jobbet igen.. Josen is back!! Känns väldigt bra!
Flyttar nog till Josen i några dagar nu! Då kanske jag inte försover mig iaf!
Fick våfflor av Fanny när jag kom hem! Mycket gott, så länge sen! Det betyder att jag träffar Matilda alldeles för sällan! :P

Hangover after disco!

Tror jag har blivit befodrad igen, jag är nu företagets rekryterings personal!! haha, någon som vill ha jobb? Bara att snacka med mig!! Idag lämnade jag deserten för lite disco i packen, överlevde riktigt bra!
Nu kom jag nyss hem från bio med Micis och Alex, baksmällan såg vi! Störtskön film!!!
Nu ska jag fixa över alla bilder från resan så Johanna kan få dem, för imorgon blir det Halmstad igen!! Så kul vi ska ha det!! Bästa tjejerna från Bali, eller skellefteå kommer ju också!!
Ska packa lite också, packa min o-upp-packade väska!


African Dream


Jag har insett att nu är det inte långt kvar tills jag ska flytta norr ut.. Hur ska jag klara av kylan och mörkret?!
U-linjen blir det på Hållandsfolkhögskola! Spännande blir det iaf! Hoppas jag får någon rolig roomie och ett härligt gäng i klassen.. Studieresan som går till Tanzania ska bli så otroligt spännande! Tillbaka till Tanzania efter 14år, gosh vad tiden går fort (Bilderna är dock från Sydafrika 2005).
Men innan jag far mot sydligare bredgrader måste jag lägga pengar på en vinterjacka och leva frilufsliv i åre!! Bara det är ju ett äventyr för mig.

Försöker övertala familjen om en resa till jul!! PLEASE!!!
Jag kommer få tillräckligt med vinter i norr!

Idag har ju solen visat sig för ovanlighetens skull, om jag blev glad när jag såg det vid lunch (har ju inga fönster under arbetspassen). Vid fikat kl 15 sken solen fortfarande! Men vid 16 när jag slutade kom givetvis molnen.. Om jag är bitter..
Hoppas familjen har det bra på semestern! Ni behöver inte oroa er för mig..
peace out!

Halmstad tur och retur

Är hemma fån Halmstad för fem dagars jobb, innan det bär av tillbaka! Har haft en kanon helg! Orkar dock inte skriva allt, är lite död efter dagens 7-19 arbetspass.. Kommer lite pix istället!


Emilie, Johanna och Emelie

Tylösand

Två glada tjejer, trots spöregn!

Lite party bilder kanske kommer senare, har ju ingen partykamera själv..
Btw, här är Johannas inflyttningspresent!

Hänger så bra i hennes fina lägenhet nu!
Tack Johanna för en fin helg! Ses snart igen!

Hit the gym

Idag pallade jag mig till gymmet efter jobbet. Har verkligen inte gjort någon vana av att träna sedan jag kom hem från min resa.. Jag som älskar att träna och som faktiskt saknade friskis när jag var iväg. Men kan iaf lugna mitt samvete med att jag gjorde ett visit idag. Känner mig dock lite lost i gymmet, föredrar skivstång och box med mor! Får be kusin Emelie hjälpa mig med ett träningsschema när jag flyttar från friskis..

Jobbet var okej idag. Slapp stå vid maskinen hela dagen iaf. Höjdpunkten var när de hade Britney Spears race på radion (Josen, vi hade east fm hela dagen!) och när Ida fick överskottsenergi efter lunchen!!

Efter gymmet blev det mat på stan med söta Micis!
Efterrätt blev det hemma med familjen!
Nu på kvällen har pappa hjälpt mig att fixa lite.. tack ♥

Imorgon är det fredag!!! Då bär det av mot Halmstad!
Ska hänga med dessa underbara brudar! Sen blir det party på lördag!

haha, denna underbara bild får vi bjuda på!

Nu ska jag packa väskan!

Sing a song Kate!

Fick nya amerikanska elle idag! Alltid lika rolligt att bläddra igenom. Dock var det ett tunnt nr. Music issu. Btw, har det varit mycket rolig post denna vecka! Har äntligen fått min semesterersättning från Miljöteamet. Klirrar bra i kassan!
Iaf, läste att Kate Moss sjunger med bandet Lemonheads. Låten heter dirty robot, var ju tvungen att höra hur det lät. Jag tycker Miss Moss är snyggare än vad jag tycker hon sjunger bra.


Skogens guld


Idag tog jag och Emilie en promenad i skogen, gjorde många fynd. Blåbär, kantareller, golfbollar och så pallade vi några gula körsbär!  Mamma kommer bli helt chockad när hon kommer hem och inser att jag har plockat svamp! Vi märkte iaf att jag har fått bättre "svampöga" med åren!
Ska bli spännande att se min nya rosa kavaj när familjen kommer hem från Sthlm.  Hoppas den passar!

Igår hann jag med lite annat än jobb, trots allt. Åkte in till stan för att träffa Amanda, Emilia och Micis. Hade ju inte träffat Amanda sedan december, så det var på tiden!

Kampen om tid

Igår blev det musikal, såg Momo, kampen om tid, på saga teatern. Trevlig söndagssyssla! Duktiga var de också!
Sen pysslade jag lite med en hemlis!
Idag har jag inte hunnit med något annat än att jobba, 7-19. Så jag fick ju sluta lite tidigare iaf.. Dock känns det lite träligt att stå i den bunkern när solen för en gång skull lyser.
Snart kommer sis hem, lyckosten har semester.

bedtime stories

So far so good, så kan helgen sammanfattas! Men så skönt att man har en dag kvar att sova bort innan man ska tillbaka till osten på måndag för en låång dag... 7-20... Men förhoppnigsvis slipper jag jobba så länge.
Igår eller kanske ska säga i förrgår (fredag) tog jag och Josen en fika här efter jobbet, sen fixa sig lite innan det blev fest hos Emilie! Mycket trevlig kväll, sen drog Josen, jag och alex in till Platens och dansa lite!
Lördagen fixade jag lite med en present till Johanna och sen blev det party igen, med Micis och hennes roliga vänner!! Testade sliver och harrys för första gången, fick godkänt! Efter ett besök på burger king cyklade vi hemåt.
Älskar att cykla men har blivit så slö sen man tog körkort, innan dess cyklade man mil i ur och skur. Ganska trevligt att cykla hem i soluppgången. Soluppgången idag slog dock inte morgonen när turen gick genom skogen, vacker soluppgång och råbock och harar några meter ifrån en, life on the countryside!! haha, detta är dock ingen ovanlighet!
Blir dock inga partybilder, har ju ingen liten kamera.. sörjer fortfarande min bestulna kamera, eller ännu mer alla bilder..

God natt gott folk

distraction

Jag var jätte duktig och började städa mitt rum men sen kom moment som distraherade mig.. Så nu fastnade jag här.
Kan glömma att vara ledig imorgon, skulle tagit min chans när jag blev tillfrågad i går.. Men men, det är FREDAG imorgon iaf!! Kan ju behöva lite extra pengar nu när jag ska till Halmstad två helger  i rad!! Inflyttningsfest hos Johanna nästa fredag, då blir det Emilie och jag som kan sitta och flumma på bussen!! Helgen efter kommer Anna och Frida till Johanna också!! Weei!! babes, vad kul vi ska ha!!

Imorgon är det Josens sista dag (som det är sagt iaf) på osten.. Hur ska jag klara mig utan dig?! Okej, jag överlever väl men kommer inte alls vara samma sak..

Laddar för imorgon kväll iaf!! Känns bra att ha något kul att se fram emot så man orkar gå upp på morgonen.

Hinner kanske plocka undan allt i mitt rum innan maten iaf!
Ciao!

Ljusglimtar i vardagen


Idag blev det dinner time på steves med Josen och Alex! Gott och trevligt!!
När jag kom hem har jag suttit på designadinblogg.se men utan några större framsteg.. Tiden bara springer iväg iaf.. Snart dags att jobba igen..
Funderar nästan på att vara ledig på fredag, fick vara det både imorgon och fredag om vi ville. Vi får se, det är ju alltid pengar till högen när man jobbar. Kan ju vara bra att ha lite om man får reseabstinens!
Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och städa mitt rum efter jobbet, det behövs.. På fredag blir det fest hos Emilie!! Det ser jag fram emot!! Och på lördag blir det utgång med Micis och hennes vänner! Så ser planerna ut. Vi får se hur verkligheten blir!!

M.I.A. - Paper Planes

Josen har hittat min låt! Den är så skön!! Josen hatade den förrut, men vem vet bäst! Den är bra!
Låten är med i filmen Slumdog Millionaire. Jag tycker den filmen är väldigt fint filmad, och sevärd!
Igår såg jag Babel, en annan fin film!

Inte hänt så mycket idag. Krig på jobbet, om cd-spelaren.. men jobbet är inget jag orkar prata om.
Har suttit och knappat på min nya dator!

Låten hör du i min playlist till höger, och om du är en av dem som inte gillar den kan du alltid ta nästa låt eller stänga av.

Regn, regn, regn

Idag har min dator kommit!!! Har inte hunnit leka med den ännu, låter pappa fixa allt först! Ska bli skönt med en liten bärbar dator! Så nu sitter jag och kollar vad som ska flyttas över från den andra datorn. Hittade ett och annat roligt! Bla en dikt som en vän skrev till mig en gång! Hon skrev den på någon minut, men tjejen har talang för att skriva och jag tycker den är så söt!

 "lina tittade ut genom fönstret och så såg hon en gnu som var så ljuv. men så kom en
    fru, kanske hon var från peru, och skulle själa denna gnu som en tjuv. och
    lina gick ut och sa hördudu. ska vi ta oss en dans ? försvinna nånstans ? till ett land
    med glans men utan balans. och frun sa sa det låter bra. och så sjöng dom en
    duett, det vackraste du sett. en sång om en gång om en dag så
    lång. och så dansa' dom ut på en balkong. sjöng sin sång om denna långa gång. till
    landet som inte fanns någonstans. landet med glans som i en romans. vägen dit ska
    vi gå en gång, när vi sjunger vår sång omigen. och om du vill får du följa med.
    linas fru från peru har en gnu nu. och den vägen är vägen som du och jag ska gå.
    för att en gång är vi stjärndamm vi två. "/ till lina från ulrika 10/10 -03

Idag är det måndag igen, vilket innebär att man är tillbaka på jobbet. Vet inte hur jag ska överleva nästa vecka när Josen inte är kvar.. men men.. pengar pengar!

Helgen var riktigt bra! Hann med två shoppingrundor på stan, en med familjen Carlssons tjejer och en med Mammi och sis! Glass blev det båda gångerna! Fick till och med båfyllning ena gången, haha! På lördag kvällen åkte vi hem till micis för lite förfest och sen blev det platens.. Efter för några timmars sömn blev det födelsedagsfest hos Emelie! Med andra ord en trevlig helg!


Skulle haft mer nytta av paraply idag..
Men finns en fördel med allt regn, man ser hålen i vägen när man cyklar!


Chokladbollsprovning och tårta!

Haha, låter som jag lever ett nyttigt liv?! igår åkte vi hem till Micis, Jag, Emilie och Josen, för grillkväll. Mycket gott blev det. Grillade min kyckling med massor kryddor och till det hade Micis fixat massa gott, potatis, salad och tsatziki. Sen hade hon fått chokladbollar av sin granne som vi skulle prova för att se vilken som var mest lik delikatobollarna. 5 olika sorter var det. Vi orkade ingen efterrätt efter det. Vi var riktigt seriösa och skrev en utvärdering och gick till grannen och tackade för bollarna! Blev en trevlig kväll, glömde till och med bort att jag skulle upp och jobb idag.. Åkte till utebion sen, men filmen lämpades inte på utebion och så var vi lite trötta så då åkte vi hemåt.

Jobbdagen var slapp, gjorde klart dagens och morgondagensordrar fort och sen skulle vi flytta (har renoverat) men fanns inte så mycket att göra och när vi blev tillfrågade om vi ville sluta var det ju ett givet ja! Jag och Josen åkte hem och la oss vid ån. Vid tre blev det fika och tårta hemma , Mamma fyller år! Jag var även snäll och gav henne frukost på sängen och paket innan jobbet. Emelie fyller också år idag, Grattis till er båda!

Jag och Micis hade kortbytardag igår med!



Finaste kortet :P                                   Saknar dig Jennie!

Dagen

Idag händer det äntligen något kul! Ska till Micis med några vänner och grilla lite! Sen blir det utebio i trädgårn, Maria Larssons eviga ögonblick. Annars har det varit jobb som vanligt idag. Nu ska jag kila, lite brottom som vanligt :P

RSS 2.0