Mot skåne

Idag rullar tåget ner till skåne, först blir det en fika med Emilie och sen ska jag spendera helgen med sis!

Öppna landskap

Känns som det är mycket just nu. Mycket jobb, en hel del i skolan som måste göras och så planerna om praktikplats. Inget som är klart ännu.

Stop dreaming and start living you life

Jag vill ut och resa.
Jag vill ha ett äventyr.
Jag vill ha utmaningar.
Jag vill känna att jag gör något vettigt.

Jag har mailat Mambo eco lodge nu! Håll tummarna!

Mambo

Fredrik har hakat på sin far till Köpenhamn idag. Så jag har denna morgon börjat med mitt Tanza-album! Det får mig att vilja åka tillbaka, då slog det mig att jag kanske kan göra praktik här?!?

Finally


lill-lördag

Efter en lång sovmorgon bar det av till skolan. Sen har vi storhandlat på maxi, det var verkligen på tiden, det är ju alltid ett så stort projekt när man cyklar :P Jag har även hunnit med att träna och nu är det det stora tvättberget som ska bestigas....


Trollskogen

Nemo håller mig sällskap under täcket när jag försöker skriva ihop en grej till skolan... Snart klar, då dags att sova! Imorgon ska vi ut i skogen igen för en guidening. Sen är veckan igång, med träning, en hel del jobb och lite plugg.. Vardagsliv...


Slitz


All the small things


Driving one of your cars

Idag har jag varit i skolan, tränat och torkat äppelringar, nu blir det jobb resten av veckan :P

we like tigers and leopards ;)


Kräftis

Jag har haft en jättebra helg hemma hos Elin med kräftis på lördagen!

Cravings


Jag vill ha denna fantastiska rosa tröja från Zara och en pälsväst! Typiskt att alla stora bloggare vill detsamma så alla köper upp dem....

Pyssel


Flügger färg flyttade sin butik över gatan och lämnade massa tapeter i den gamla lokalen, jag var asparant på pysselrekvisita... Idag när vi cyklad hem ifrån skolan ser vi att de håller på att röja.. Olyckligtvis var jag någon vecka sen, alla tapeter var slängda! Men jag fick två tapet-prov-kataloger, så lite pyssel kan det nog bli! (Om det inte hade regnat hade jag kunnat få fler....)

Mitt senaste pyssel!

Äventyr

Igår var jag och Saga ute en snabbis, det tyckt hon om! Nemo fick stannna hemma för det är lite svårt att hålla koll på båda!

Bromskloss ;)

Utsvängd

Igår var det sommarvärme och idag är det regn och 15grader... Det gör att det är okej att rota fram dom gamla, utsvängda, bruna manchesterbyxorna :P Ska strax iväg till skolan och ikväll blir det cross training (crossfit ;P).

Mtae

Igår beställde jag fotoframkallning, nu ska äntligen Tanza-albumet bli gjort!

Foton från Linns kamera när vi skulle krypa i grottor! Mtae är helt sjukt vackert, detta var några minuter från vårt boende!

veckovild

Väldigt produktiv dag, jobbat, joggat och nu ska jag steka pannkakor och slappa!

Stranden var perfekt underlag för löpning idag! Slapp knäont också!

nedröstad!


Fall -11


Nu känns det verkligen som det är höst. Idag har dock solen tittat fram så jag tog en kort promenad på stranden, det är fortfarande tillräckligt varmt för att kunna gå barfota i sanden! Nu ska jag dra och träna bodypump!

RSS 2.0