mini-semester

Började helgen med att hälsa på hos Josen och Pelle i deras nya cribb, sen åkte vi hem till mammi och pappi! Alldelse för länge sen sist.. Hann iaf umgås lite! I fredags åkte vi upp till till huvudstaden där Jenny mötte oss, vi promenerade till fotografiska för att skåda fina foton och fika! Efter lite kvalitetstid med Jenny åkte vi hem till kusin där vi fixade lite mat till en hårt arbetande kvinna! Hade en jättemysig kväll! På morgonen blev det träning på Sats bland kändisarna, såg iaf en ;) Sen sa vi hejdå till Emelie och gjorde stan, köpte en klänning och ett par byxor. Sen var det dags att åka till den stora båten, vi har varit på kryssning till Helsningfors!

vitt


nedräkningen kan börja

Idag har det varit en fin höstdag, vi cyklade ut till Möllegård för att reka inför guidningen imorgon, gick omkring i två timmar, åt tre kulor med italiensk chokladglass (varav en hette Tanzania) och cyklade hem.
Idag är det exakt 2v tills jag åker till Tanza, kan inte fatta det...

Laddade min söta,lilla, rosa ipod med partymusik idag och begav mig ut och jogga, även om det bara blev 4km så kändes det bra, tror jag höll ett högt tempo! Har inte sprungit sedan i sommras men det har ju blivit lite annan träning iaf! Igår fick jag till och med beröm för att jag hade bra teknik på crosstrainingen, passet asså!


Höst i Halmstad


Lejonungar


inspo

Idag sov jag ut! Underbart, sedan ta en lång frukost! Idag har jag inga måsten förrän kl 16 då jag ska jobba, men eftersom vi gjorde klart vårt arbete igår unnar jag mig lite lugn nu!

btw, jag vill flytta hit!

hur svårt ska det va att slänga melonskalet RÄTT?

Idag har dom grävt bort komposten och det har haglat så billarmen tjutit :(

I ♥ cats


Jag gillar dessa bilder skarpt!

Köpenhamn


Veckans vill ha


Den gula kjolen från vero moda (sofi)

Dessa fulsnygga dojor från dna (bild härifrån)

Måsten

Det känns som mitt liv går i ett och jag hinner inte med något, det finns inte ork till allt. Idag somnade jag när jag kom hem från jobbet... Har sprungit omkring med världens träningsvärk hela helgen (från i fre) trots att denna vecka har varit väldigt bristfällig på träningsfronten. Det är träningen som tar stryk när man ska jobba knäppa tider. Pengar. men vill ju inte ha en slapp kropp för det...
Kommande vecka:
-Damma av swahilin
-Skriva ett repotage om Möllegård
-Planera guidningen
-Sammanställa caset
-Börja plugga seriöst på marknadsföringen
-Köpa biljett
-Kolla vaccin
-Läsa på inför praktiken
-Tvätta/diska/städa
-Träna
-Jobba bl.a "roligt" 12-22 pass
-Jobbigt måste...
-Frisör besök
-Köpenhamn

Det känns som dygnet har för få timmar.. och ibland måste man chilla lite också!
Dags att ta tag i sitt liv. Ska försöka skriva några rader på repotaget innan jag ska cykla med regnkläder till Fredriks jobb...


Fake fur


Köpte en fejk pälsväst i helgen!

Helgen i bilder

Helgen började med en fika/lunch med Emilie

Nere hos Fanny, efter en fika, cyklade vi och tittade på en fantastisk solnedgång vid stranden

I lördags shoppa vi i Malmö

Idag träffa vi Viola och Otto och hade picknick i parken

Med andra ord, en mycket bra helg!

RSS 2.0