Good looking chicks and smashing waves!

Snyggaste kändis brudarna, enligt mig, är Angelina Jolie och Kate Bosworth!

Älskar filmen Blue Crush med Bosworth, vet inte hur många gånger jag har sett den utan att få nog! Jag vill också bli en surfchick! Jag kan iaf fånga en obruten våg (stolt)! Sjukt kul!


Älskar det fina vädret här hemma, önskar bara att man hade en vacker strand och turkost hav!
Nu blev jag lite nostagisk så här kommer lite egna surfbilder!
Kuta Beach, 2009
surf camp 2008 Australien

Nåväl, good times!

Idag har jag jobbat, slapp maskinen ett tag och fick stå och dela med Josen så det var lite roligare för ovanlighetens skull. När jag kom hem somnade jag på en filt i gräset! annars har det intehänt så mycket, tittade på miami ink och Paris Hilton, my new BFF, slapp tidsfördriv!


Osten håller mig inne..

Idag har jag återvänt till verkligheten på jobbet, inte direkt vad man känner för när solen skiner...
Vollybollen igår var riktigt rolig och ömma armar fick man. Men var ju inte blodigt allvar så det gjorde ju inget om man inte var världsbäst, men träffade bollen en del iaf och kammade hem några poäng iaf! Jag kan tänka mig att besök vollybollplanen fler gånger i sommar!
Hoppas ni har haft en bra dag iaf!

Gummibåt på ån!

Igår var det afrikadag här hemma och hos Josen, vilket bjöd på oljekyckling och annat smaskigt! För de vuxna (Josen och jag räknas inte dit) blev det massa minnen och historier. Jag och Josen sola och bada mest. Hann träffa Blom en sväng, äta lite glass och sen blev det filmkväll här med Josen!

Idag är det sista dagen på semestern, vilket är väldigt deprimerande, men jag tror Josen och jag hade vår deppdag igår så slipper förhoppningsvis söndagsångest idag.. eller börjar väl krypa sig på lite.. Idag har vi åkt gummibåt, höll dock på att inte få någon luft i båten men fick hjälp av några trevliga främlingar! Sen har vi givetvis solat och badat också! En snabbis till ikano blev det också, köpte presenter till mamma. Josen köpte något mycket roligare!!
Tror det blir vollyboll snart! Är ju 32 grader ute så bör ju inte sitta inne framför datorn så ska ut och röra lite på mig, även om jag är rädd för bollen.

Barnasinnet har jag kvar

Blev en trevlig dag! Badade i ån och fika på bryggan med Josen, sen åkte vi upp till henne och drack saft! Hem och duscha för att sen dra in till stan, Josen har nu peircat örat, mycket snyggt och det glimmar så fint!! Sen blev det tacobar mat! Sen träffa vi Micis och Agnes och satte oss på ågatan, sen fick vi även sällskap av Sanna och Sara. Lyssna på lite livemusik av en jobbarkompis och stötte på massa kända ansikten! Stackrs Micis ska snart upp och jobba snart så de drog hem, men Josen och jag var lite leksugna så vi stannade till vid ett par lekplatser på vägen hem!! Jag hann även med lite mys i soffan med mor och far!

till Fanny, det stämmer bra, men de fick en lite makeover inför plåtningen!

Photoshot with Barbie



I år fyllde Barbie 50 år, det ska firas. Barbie var ju favoriten som liten och varje gång pappa kom hem från USA hade han köpt en fin Barbie! Tillsammans med Barbie och Josen har jag lekt många timmar! Som en liten hyllning till Barbie kommer lite kort, Cindy och "Martin" fick också vara med!



Enjoy Barbie!
Nu ska jag träffa Josen vid ån!

Here comes the sun!

Nu är vi hemma igen efter en underbar liten minisemestere! Tre nätter i skåne, en tripp till köpenhamn, sol, bad och shopping! Jag måste vara lite svensk och nämna vädret också (jag anser nämligen att det är ett svenskt fenomen att ständigt prata väder), underbart väder vilket jag är så lycklig över!
Vi har ju bott i sis fina lägenhet, tack för husrum! På tisdagen blev det beachlife, något som man annars får för lite av här hemma.. Hittade till och med en parkering vid stranden efter lite hjälp från min lokala vän! Det blev, för min del, årets första dopp i svenskt hav, svenskt vatten överhuvudtaget, iskallt men uppfriskande i värmen!
När vi var lagom brända åkte vi in till Malmö där vi gick på stan och åt glass! Sen hjälpte Ulla-Bella (GPS:en) oss hem till Fanny igen där vi lagade lite mat.
I går åkte vi tåget över till Danmark, Köpenhamn. Heldag med shopping som avslutades vid hamnen tillsammans med Martina som jag inte träffat på 2,5 år! Trevligt återseende om en lite kort. Blev en dyr pizza till lunch men man fick ju nästan ett ragg på köpet ;) haha Resan hem till Sverige började med en spännande tunnelbana, utan förare, vi lantisar var imponerade! Sen var ju givetvis tåget försenat så vi tänkte nästan ta en sista minuten när vi stod där på kastrup! Men eftersom vi har strålande sol här med så väntade vi på tåget och åkte hem till Fanny istället.
Idag låg vi cirkus 1,5h på Lomma beach men eftersom sanden piskade och Micis blev anfallen av baggar på sin gula handduk åkte vi mot Linköping istället. Blev ett stopp på Burger King, skönt att stå på den sida om kassan!!
Tack tjejer för några toppen dagar ♥



På svenska vägar!

Micis har tagit oss säkert ner i Sverige! Vi stannade på en rastplats och hade jättefika. Sen blev nästa stopp Nova Lund, shoppade lite och köpte mat och en grill till Fanny! Så ikväll blev det grillat! Mycket gott! FAnny som jobbar i veckan ska nart sova så vi andra ska ha pjamasparty på vår glasaltan och äta godis!


Shopping

Mina senaste inköp var dessa två t-shirts, älskar killmodellen.



Jag har varit inne på att köpa en rosa kavaj ett tag nu men inte hittat någon.
Får väl se om jag lyckas hitta någon i veckan.



Sjukt snyggt om man är lite mörk, jag får satsa på att skaffa lite solbränna!

Roadtrip

Imorgon ska jag, Micis och Emilie börja vår lilla roadtrip ner till skåne! Ska bo hos min syster, förhoppningsvis sola och bada lite och shoppa i storstäderna! Blir kul!!

Halmstad

Har köpt biljetter nu, så v. 30 ska jag hänga med tre av dessa underbara brudar!

Sommar!

Gårdagen var riktigt trevlig! Här kommer lite bilder!

Prima BallerinaJag och JosenMicisFanny och AstridEmilia


Glad midsommar!

Glad midsommar gott folk!!
Idag firar vi pappa som fyller år, blir lite middag hemma med familjen, Josen (familj hon med dock) och Mammas och pappas vänner! Sen blir det till att vandra till Josen och hänga med mina tjejer!
Började dagen med att titta på säsongsavslutningen av ugly betty, klippa gräset, hoppa in i duschen och åka till stationenför att hamta sis, Fanny!

Igår var jag uppe tidigt och var på vip på hm, inhandlade två t-shirts.. på herravdelningen, sjuktvärt!
Sen blev det lite fika med micis och presentköp till pappa.
Sen skulle jag leka med Josen och Blom, hade planer på smultronstället men blev ingen glass utan smultron i slänten istället, vårt smultronställe!! ♥

Mamma Mia, jag har semester!

Nu är mina två mardrömmsveckor över och jag har äntligen lite ledigt!!
Semestern kunnde inte börjat bättre! Fint väder, en paddeltur i kajak på stångån och Mamma Mia på utebio i trädgårn!
Feel good film, och sjukt pepp på grekland nu! Får vänta till v. 33.
Gårdagens förhandsvisning, the proposal, var underhållande och bra!
Imorgon ska jag upp tidigt trots allt, blir vip-morgon på H&M!



Mindre ost åt folket!

Hård dag. Jag har jobbat från kl 7-21.40. Ser ost när jag blundar, nästan så illa är det... Eftersom Gunilla, hon som kan allt och har jobbat där i fem år, har semester är det jag som fick ta hennes roll med ansvar,  tjat och lära ut.. Inte roligaste dagen, men Josen är ju där och förgyller tillvaron iaf! <3
Imorgon blir det gratis bio iaf, the proposal! Släpper all ost senast kl 17.15 för lite roligare saker!!
Nu ska jag väl snart sova, har inte hunnit med mycket annat än jobb idag, men fet lön väntar jag på iaf!

Nyårslöfte

Hej!! Som sis vet hade jag som nyårslöfte att skapa en blogg. Det har jag varit lite seg med att genomföra men bättre sent än aldrig! Kunde ju inte vara sämre än Josen som efter tjat nu skaffat facebook, då var ju tvungen att skaffa en blogg!
Bloggens första dag har varit en bra dag!
Jag har lekt med Josen som på gamla goda tider!
Nu sitter vi och mumsar brownies som vi bakat alldeles själva!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0