walkabout

Gick av jobbet i måndags morse och har varit ledig sedan dess, men ikväll går jag på igen...
Har hunnit med ett besök av bästis och en liten mini treeking med Fredrik!

Glad midsommar!

Hoppas ni får en fin midsommar! För min del blir det inget firande i ett regningt Halmstad. Vaknade kl 19 och ska snart till jobbet :P

jobba natt, sova dag.

Är lite bitter över att sova när det är fint väder ute och speciellt när det ska bli skit väder nästa vecka när jag är ledig 4 dagar... Men har iaf hunnit simma 1000m i brottet (utomhusbassäng) idag och igår och ätit glass på en solig balkong!

Bildbomb-ett försök iaf...


Nu är det typ 1½ vecka sen vi kom hem från Grekland och jag saknar det redan.... Vi hade en helt fantastisk resa! Nu sover jag nästintill bort alla dygnets soltimmar (blev dock bländad av solen vid soluppgången imorse..), natt-vecka på jobbet... Jag hoppas på att det blir riktigt sommarväder här i Halmstad nästa vecka!

Grekland

Vi har det bra här på Lefkas! Efter att ha väntat länge på väskorna kom vi fram till vårt lägenhetshotell, riktigt fint! Igår tog vi ett dopp i havet, sola lite, simma lite i poolen, hälsa på kattfamiljen till grannar och åt en lång grekisk middag! Idag har det varit växlande väder men vi har lyckats hålla oss undan regnet som kom. Vi har åkt runt lite idag, den kända stranden Porto katziki(?), fyrhuset på södra spetsen och upp i bergen! Nu ska vi snart ut och käka middag!

RSS 2.0