Friday, I'm in love

Började dagen med en liten sovmorgon, när vi vaknat till liv drog Fredrik och jag på oss träningskläderna för en joggingrunda uppe på galgberget! Det finns massa motionsspår där.
Sedan stannade vi till på hemköp för att inhandla mjölk och juice och även massa grönsaker och lite frukt ute på torget! Blev en ordentlig frukost och jag ska snart iväg till skolan! Bra start på fredagen!

Reebok

Som ni ser har jag äntligen fräshat till bloggen lite, den nya, fina headern har jag sis att tacka för!
Igår friskförklarade jag mig själv från helgens förkylning och begav mig till sats för att inviga mina nya dojor som jag inhandlade på stadium outlet! Lite ovant men annars känndes de bra, så nu ska jag få bikinirumpa och snygga vader!

reuse


Opublicerade resbilder

Sitter på skolan och googlar på "modern nomad" och försöker skriva på b-uppsatsen. Men är lite trött på ekorrehjulet..

3 bilder


Foton från London


deal with it...

Även denna vecka har bloggen blivit försummad. Det beor på att jag har haft fullt upp, har knappt hunnit sova.. Ungefär såhär har min vecka sett ut, så får ni en liten inblick...
måndag: Känns som en evighet sen så har i princip glömt bort, typ 3h skola och träning på kvällen.
tisdag: Skola 10-17, 17-18 tömma det sista i lägenheten och överlämna nycklarna, 18-20 försöka sova (kanske 1h succesivt) 20-21.30 äta och titta på tv, 22-08 jobba
Onsdag: 9-15 sova 16-21.30 plugga, 22-08 jobba
Torsdag: 08.30-13 plugga, 13.30-16.30 sova, 17-24 plugga, 24-08 sova
Fredag: 9-12 skola, 13-17.30 plugga, 18-19 träna, efter det har jag inte orkat göra mycket mer än duscha, äta och se på film, men nu blir det lite plugg innan sängen kallar..
Kul liv..... nästintill dygna 2ggr denna vecka är inte att rekomendera.

Trevlig helg

I fredags kom familjen på besök till nya lyan! Idag kom även Fredriks familj! Men nu är det bara Fanny, jag och missarna kvar! Sis och jag (Saga ville hjälpa till) sitter och pysslar, äter popcorn och godis och tittar på film!

RSS 2.0