Twigan Simba


Min dator har varit upptagen, därav dålig uppdatering :P

Katterna har blivit kompisar nu!!
I skrivande stund ligger dom i Fredriks garderob och kramas!

På tal om dom här två busungarna så har dom varit elaka mot Simba som stod i sovrummsfönstret, vi hade fönstret på glänt så har dom vält Simba och tryckt ut honom genom föstret.. Simba föll 7 våningar och vi fick plocka bitar överallt...Snyft...


Har iaf tillverkat något nytt från Tanza! (inte klar än)

Jag behöver en kudde från ikea, 65x65 (snälla mamma!)

Project

När man vaknade imorse var jag iaf inte tvungen att tänka på någon dum tenta, däremot ägnade jag fm åt CV och intervju, helt i onödan, då jag är 98% säker på att jag (tyvärr) inte får jobbet, av EN anledning....
Sen blev det en sväng till stan med Anna och Elin!
Ikväll blev det (äntligen) träning igen, har blivit dåligt med den varan de senaste två veckorna så idag blev det crosstraining! Sen tog jag cykeln hem för att tvätta..
Idag började en ny säsong av project runway, när det var slut tog jag fram symaskinen och började sy en stor kudde i tanza-lappmönster men nu blev symaskinen trött så det är bäst jag också sover nu!


Låt bilen stå!


Göteborg

Då var det dags att göra klart hemtenta... Kom hem igår kväll efter en fin helg i Göteborg! Vi har promenerat i solen, ätit våfflor, gått på spinning med hela familjen C, gått på stan, träffat Emma, ätit gott och fått håret toppat!
Katterna är glada att vi är hemma och Nemo kom upp och skulle mysa tidigt i morse... Okej, nu måste jag få handen ur handsken! Btw, imorgon ska jag på jobbintervju!! Nervöst!

Jag kanske ska spara ut håret iaf?!

The details makes the outfit


Sitter på biblioteket, dricker latte och tar en paus för lite blogging! Började dagen med en frukostdate at my place! Nu blir det några timmars plugg till innan vi åker upp till göteborg med Hertz freerider!

Todays inspo


Syresätter hjärnan

Gött när 5,4 km känns som en kortis (även om det kändes lite tugnt idag)!!! Hoppasdes att vi iaf hade sprungit 3 km ikväll, lite dålig uppskattnings förmåga kanske...
Nu när man sitter uppe sent och försöker skriva på dumma hemtentan kan det va skönt att komma ut och röra lite på sig, så igår vid 23.30 blev det en sväng med longboarden/skateboarden och vid 22 idag blev det en joggingrunda! Nu blir det 1,5h plugg, en dusch och sängen! Imorgon blir det morgonpromenix med Johanna innan lektionen!!!

Jag har världens bästa Liv!

Har suttit i skolan från 9-19 idag.. sjukt segt då jag inte ens fått så mycket gjort på hemtentan eftersom vi hade föreläsning till 15.30.... Hur som helst, när jag kom hem låg det ett fint brev på dörrmattan och två söta katter kom till mötes!
Tack Liv för brevet och presenten!

Yellow submarine



Sagan om Nemo

Nemo kom till familjen igår! Även han kommer från katthemmet precis som Saga. Eftersom Saga är en såpass social katt kände hon sig ofta ensam. Så vi började prata om någon som kunde hålla henne sällskap när vi är i skolan eller iväg på annat håll... På söndagar har katthemmet "visning" så vi åkte dit! När vi berättade om vår lilla Saga sa dom att dom hade en liten buse som förhoppningsvis skulle bli en bra lekkamrat till henne! Vi fick träffa Nemo! Nemo sägs vara lika gammal som Saga (men ser jätteliten ut..) och var född i ett fosterhem. Även om han inte hann va på hemmet i mer än 1-2 dagar hade han flera spekulanter. Lilla Nemo var så söt så han fick följa med oss hem!
Saga och Nemo har lekt "följa John", lekt med varandras svansar i klätterställningen, slickat, nosat men även morrat på varandra. Jag tror dom kommer bli bästisar, även om allt är lite läskigt de första dagarna för dem båda!
 
På katthemmet

good looking summer


Finding Nemo


Vi har fått tillök i familjen! Saga har fått en liten vän, Nemo!

back


Nu är fyra fläckar på ryggen borta!!

Wakeboarding in the streets


Nya transportmedlet... Jag sitter och trampar på cykeln!

Min sommaräng

Igår blev det chips istället för en joggingrunda och idag blev det sovmorgon och 1,3 kg godis istället för träning... Illa... Måste bli skärpning med disiplinen... "Nu" ligger jag och läser inför tentan.. Ikväll blir det tapas och mys hos Elin!


Smile like you mean it



Dock har jag inte så mycket att le åt just nu...

New art!


boho(me)


run bitch run

Igår var Fredrik och jag jätte duktiga! då snackar jag inte om plugget.. för hemtentan går det lite segt med.. Men vi var ute och sprang, jag sprang min första mil någonsin, eller närmare bestämt 11,3km!!! Det ska vi göra till en vana!
Idag har vi fixat lite i lägenhet, det händer fortfarande massa här! vi har fått upp massa tavlor och lite annat fix!
Blir till att sitta uppe halva natten för att komma någon vart med tentan...

Styleby


Klingan och co. nya magasin fick en chans i veckan!
Dom utger sig för att vara en personlig tidning men jag tycker den liknar många andra modemagasin.
Lättläst men lite tråkigt när korta intervjufrågor var (typ) demsamma till alla i tidningen. Nu har jag inte lusläst hela tidningen ännu. Snygg layout och många fina foton. Kort och gott, helt klart godkänd men inte den tidningen jag skulle prioritera att prenumerera på!

it's all about the details


vår i halmstad

På fm tog jag en promenix i det fina vädret! Nu blir det tenta plugg...

Jag vill ha sånna här fönster i min drömlägenhet!
På min promenix "råkade" jag hamna i stan, så blev lite shopping på h&m!


Redheads have more fun



När jag var liten ville jag vara rödtott som Lindsay Lohan hade i föräldrafällan!! och visst är det hett (även om jag inte skulle vilja ha det idag)?!

Idag köpte jag Styleby så imorgon ska jag ge den ett omdömme, nu är det bäst att sussa!

LivLina

Idag fick vi tentaresultatet, vilket gjorde min dag! Efter lunch hade vi föreläsning och vid 18 blev det hårdträning, crosstraining!
Idag har vi (jag) lagat Maggies lax med färsk pasta! mums! och nu står det en sockerkaka i ugnen!
En helt vanlig måndag!

Ett hett blogg-tips är Livs nya inspirations-blogg!
Blir nästan lite sugen på att lägga mer fokus på inspo på min blogg med!


Ylvinge

Det skulle nog inte va så farligt OM det blir himmelblå en sommar till...

ink


you got mail

Imorgon ska jag posta ett brev till två fina flickor!

Test shot

Regn, snö och grått de senaste två dagarna vilket resulterat i tråkiga, oproduktiva dagar... Inte ville jag gå ut och fota, trots att kameran tål vatten... Har lekt lite här hemma iaf! Så here we go! Oredigerade så ni kan se vad optio går för!


V


Pentax optio w90

Idag har jag hämtat ut en julklapp!! Väntar på att batteriet ska laddas så jag kan ut och leka!!
TACK!

today

Nu ska jag snart trampa iväg till skolan för att börja med hemtentan.. vill egentligen hellre ta en långpromenad och låta tankarna vandra iväg medan solen värmer mig... Kanske efter lunch..
Ikväll blir det BodyCombat med Johanna! Skönt att ha sin träningskompis hemma igen!

spotless

Tvätten är klar och nu ska jag ta en springtur i det fina vädret!
Har bokat tid hos vårdcentralen för att ta bort några äckliga fläckar på ryggen, så i sommar kan jag springa runt i något liknande denna, utan att störa mig på prickarna....

Two days in a row, a success!

Nu blir det en springtur i det soliga vädret och sen slänga in lasangen i ungnen! Ikväll ska vi till Johanna på spelkväll, får se om kvällen slutar med utgång! Trevlig helg allesammans




Megan Fox för Armani

...one way or another.


the killing moon

Orkar inte ta tag i något nu, ska bara sitta här ikväll...

today is a good day, everything will be okey!


weheartit


RSS 2.0