Tasha Tilberg


promenix



Tog en söndagspromenad idag, hela "familjen"! Saga var dock lite rädd...

Kina del 5; Beach


GRATTIS älskling

Idag fyller Fredrik 24år!!! GRATTIS!
Så idag har hans familj varit här, ätit både tårta och två-rätters så nu är jag övermätt! Ikväll kommer några av hans kompisar hit för lite fest..

shopping

Fin dag idag! Har varit lektionsbefriad så igår blev det filmkväll med flicksen och idag började jag dagen med  core-puls! Sen bar det av till stan med Elin för lite shopping, lunch och fika! Ikväll har jag sytt på dynorna till köket och lagat mina favvojeans!

tjej med skön stil!

Hårkris

Ska man göra som Emma Watson och skaffa en "Mia Farrow frisyr"?!

East Beach

Vacker eftermiddag, -4 grader och sol!


träningsdags

Kom precis hem från stan, pluggat och gått en sväng! Jag var snäll och köpte hem semlor, men Fredrik var inte hemma så fick fika själv... Hur som helst, ska snart iväg och träna bodycombat! Igår blev det cross training, efter ett sånt pass är jag dyngsur, knallröd och glad! och varje gång frågar jag mig varför jag inte går på det oftare.. Populärt pass så det är ofta fullt men igår bokade jag in mig till nästa vecka med! Nästa vecka börjar de även med en event klass med fokus på löpning, så nu ska jag få kondis!


gått i idre

Den här helgen har bara passerat... Har inte varit så aktiv, storhandlat på biltema :P, fixat lite i lägenheten, sovit och kollat film! Har inte lämnat lägenheten många gånger, men kan vara skönt (ibland)!
Lillungen har börjat sova på magen, ganska mysigt! även om hon inte skulle få va i sängen egentligen... svårt att säga nej...
Jag har inga lektioner förrän på ons då vi har seminarie, men ska till skolan efter lunch och läsa lite och imorgon blir det lite plugg med Anna!

PUSS FRÅN SAGA OCH MIG

lägenheten

Blir ju inga bra bilder inomhus såhär års, men håll till godo!

Äntligen lite färg i vardagsrummet!

Nya golvet i köket!

Piffat till sovrummet med nytt överkast och ny lampa (ska få en "hatt")

Två nya lampor, den nedersta har inte kommit upp än, så när jag försökte ta kort på den skulle saga leka med den...

Kina del 4; The great wall


workout

Blev sent igårkväll för vi kunde inte låta bli att småpyssla med våra kap, så imorse var det segt att gå upp.. Men jag hann till träningen kl 10! Efter det åkte jag till skolan för att plugga lite och sen hem för lunch och en stund i soffan med en gammal hederlig roman! sen tillbaka till skolan för att läsa lite till och sen till gymmet med Fredrik.

Inredningsbilden från förra inlägget är från songofstyle och porträtten tog jag i Tanza förra året.


Händelserik dag

Köttbullen är borta och jag är välbehållen! Var som sagt hos farbror doktor idag och fick 5 stygn, första i hela mitt liv, dessa stygn pga två födelsemärken/leverfläckar(?) som snart ligger under microskåpet. Farbror doktor höll till i Falkenberg, så när vi ändå var halvägs (typish) till ullared tyckte Fredrik att vi skulle åka dit. Sagt och gjort!
Så det blev storshopping till lägenheten, hoppade faktiskt över de andra avdelningarna. Vi har köpt 5 lampor, 2 mattor, 3 krukor, kuddar och massa ramar plus lite fryspåsar, hygienartiklar och godis.. Nya bilder på lägenheten kommer såsmåningom! Det blir nice här nu!
Bloggnörd som jag är, blev jag lite inspirerad av denna bild;

Tycker den högra tavlan var så fin!
Kanske får bli något liknande här hemma, fast i flera miniatyrer..


Sen måste vi hitta motiv i våra datorer till de större ramarna...  och komma överrens...
Nu är det dags att sova! Natti!


bye bye swedish meatball

Imorgon ska doktorn skära min köttbulle.....

Ledig måndag

Har verkligen haft en tråkig dag, trots att jag har varit ledig. Känns som jag har städat och tvättat hela dagen men nu är det iaf rent!
Imorgon börjar vi ny kurs! Vårtermin, nedräkning till sommaren kan börja!
Någon som har tips på sommarjobb? Lär ju varken få jobb på himmelblå eller osten....
Nu ska jag titta på top modell!

random

Kina del 3; You♥Me




Kina del 2; children



tentalördag

Ganska produktiv lördag. Tenta imorse, gick förhoppningsvis helt okej, en sväng till gymmet, lagat mat, veckohandlat och plockat undan julen. Tanken var att jag skulle städa också men fastnade i soffan efter fikat! Blir till att städa på måndag eller imorgon istället!
Ikväll blir det tentafest med klassen men Fredrik får också följa med!
Hemskt väder här idag, BLASK.. längtar redan tillbaka till värmen, eller kanske till den svenska sommaren!
Trevlig helg allesammans!

Kina del 1; FISHERMEN


Back in the days

Idag har det blivit plugg med Anna och Penny på stadsbiblioteket, känns lite bättre idag än tidigare i veckan, återstår att se imorgon om jag kan nått...
Har även hunnit med lite träning idag, gymmade faktiskt!
Ikväll ser jag ut som när jag var liten! Nu när håret börjar bli lite längre får man passa på att leka lite med det! Har dock lite beslutsångest över vad jag ska göra med frillan, klippa eller spara?! Vad tycker ni?

Så här såg jag alltid ut den 23 dec när jag var liten!!! Nästan lika söt idag :P
Nu ska jag plugga lite till innan jag kryper till kojs, tenta kl 9 imorgon....

vt

Måste erkänna att det inte blev någon träning igår, det blev en riktig slappisdag men det var välbehövligt efter semestern (hur konstigt det än låter).. Idag däremot blev det body combat (riktigt kul) efter tentagenomgången i skolan, börjar få lite tentaångest nu... ska ligga i imorgon!
När jag kom hem idag stod maten på bordet! Det är så det ska vara!
Nu ska vi sova här, alla tre!
Natti!

Kina


home sweet home

Då var man hemma i Halmstad! Nytt golv i köket och en busig kisse!
Hemresan gick bra, förutom att det kändes LITE onödigt att flyga fram och tillbaka..
Vi kom hem till Fanny där vi hade lite julfirande, åt gott och myste!
Igår åkte vi upp till Halmstad, höll på att inte komma in i lägenheten (vilket var droppen, när vi var så nära..) men efter 3 timmar kom vi in! Ska inte dra upp vad detta berode på...
Fredriks föräldrar kom ner med Saga! Så då blev det tvårätters med päronen!
Kvällen blev lugn och vi gick och la oss redan 21.30, händer ju aldrig i vanliga fall men vi är nog lite jetlagade fortfarande. Vaknade tidigt idag, pigga och glada!
Nu är Fredrik i skolan och skriver tenta, själv ska jag gå igenom alla bilder, plocka undan lite och sen blir det plugg och träning, har bokat in mig på afro och core!

Fanny och jag testade hennes nya pennor!

Hong Kong airport

Vi lyckades lamna Kina!! Sitter i hong Kong pch kan anvanda fb igen!! Har druckigt en god latte for de sista pengarna.. Snodde en bok pa hostelet sa jag har lite tidsfordriv innan det bar av till Beijing igen, ja, vi flyger Beijing-Hong Kong, Hong Kong-Beijing, Beijing-Frankfurt, Frankfurt-Kopenhamn...Lang resa.. Komplicerat men viar in checkade och pa ratt vag! Sen hamtar pappi oss i Malmo for att aka hem till sis!
Spannande resa har vi haft iaf, inte riktigt avkopplande men vi fick aventyr iaf!
Ses i Sverige snart!

hemfard

Vi har nu vara rosa pass med kinesiskt visum i, sa imorgon bar det av hemat! Lattnad!
Vi har hunnit med en del sightsing har i Beijing! Imorgon vantar 28 h flygresa... men sen blir det julfirande i skane med familjen pa lordag!!!

hej da varmen

Resan har ju inte riktigt blivit som vi tankt oss.. Hogtiderna har vi inte firat som man gor hemma, pa nyarsafton hade Fredrik dalig mage sa vi sov faktiskt pa 12-slaget... Nu mar han bra igen!
Vi har lamnat varmen och fick idag inhandla en dunjacka for att klara av kylan... Vi ar namligen i Beijing, ett stop som inte riktigt fanns pa kartan i var resplan (endast flygplatsen skulle besokas).. men nu blir det 5 dagar har.. Detta pga forlorade pass, svenska ambassaden finns endast i Beijing. Hur som helst, nu far vi se kinesiska muren, blir ett besok imorgon, och billig shopping! Men egentligen skulle vi hellre vilja slippa detta besok med tanke pa allt strul med myndigheterna.. Det ar inte latt att handskas med de kinesiska myndigheterna, allt ska vara pa ETT speciellt vis.. Forhoppningsvis kommer vi hem pa lordag...
Vi hann iaf med nagra sista dagar pa stranden i Sanya! Aven om solbrannan kommer ha lossat tills vi kommer hem...
Vi lever och mar bra men det kommer nog droja innan vi besoker Kina igen.
Bildbomb kommer nar jag ar pa svensk mark!
time to sleep!

RSS 2.0