ROSA


Jag tror jag kommer trivas i vår!

Not the best of days...


Idag har pappa hjälpt mig med ett nytt litet kakfat, detta ska stå i badrummet och agera smyckesförvaring!

linkan

Det blev fyra träningspass denna vecka trots att jag lämnade halmstad och SATS! Hann ju med ett pass innan jag åkte till Linkan och här har det blivit två dagar med längdskidor och ett box pass med Mammi!
Är skönt att vara hemma på landet med hela familjen! Jag har även hunnit träffa fina vänner som jag inte sett på ett tag! Mycket snack och skvaller, spelat Wii för första gången i mitt liv, quiz på nh, fika, ikea och andra trevligheter! Nu blir det lördagsmys!

random

Kina del 7; Peking


Fire up

Händelserik natt... Vaknade av att blåljusen lyste upp hela sovrummet runt 2.30, det var brandbilen. Bilbrand på stora parkeringen, ingen liten brand heller... Händer en del i detta området ändå...
Sen gick Fredrik upp kl. 5 och efter det kunde jag inte somna om, men det gjorde inte så mycket för jag skulle ändå upp vid 6. Elin och jag var och tränade 6.45! Nu sitter jag i skolan, hela klassen tycker att vår nya lärare är lite sövande...

Daydreaming about summer

Jag vill ha sommar, kunna springa runt i minishorts... Men imorgon åker jag till snön, men ska bli fin fint att komma hem hem!

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så jag får sova... Vinterkälder tar tid att torka...

done!

Nu är hemtentan inskickad... Tagga G!
Har haft en riktigt fin helg vilket har gjort att den bara sprungit iväg...
Imorgon ska jag luncha med Johanna som äntligen är hemma igen och på tisdag bär det av hemåt!!

Vad tror ni om denna som tavla i hallen?

Sunny Sunday




in the future?!


Så här kanske det ser ut där jag bor i framtiden?!?
Haha, pysslat lite (när jag egentligen borde pluggat)... Nu får ni en tydligare bild av min vision!

torsdag

Imorgon får vi finbesök!! Emma kommer och förgyller dagarna i helgen!
Nu måste jag bli klar med tentan.... Ska till Elin och plugga lite i eftermiddag, förhoppningsvis kan vi hjälpa varandra lite! Men måste säga att jag hatar denna hemtenta, är ofokuserad, har mycket större lust att städa, då är det illa... You got to do what you got to do....

Building peace in the mind of men and women


Tulpaner från Fredrik igår <3

Igår hade vi seminarie på fm, sedan blev det lite tenta plugg... När Fredrik kom hem åt vi glass med chokladsås och en massa chokladhjärtna! Blev lite väl mycket sötsaker innan träningen... Men jag överlevde träningen iaf även om jag var helt slut!
Idag sitter jag hemma och pluggar, ska dock ta lunch nu, går sakta men säkert framåt... Blir en träningspause ikväll med, Training for runners!



Alla♥dag

Glad alla hjärtans dag!

Lelove

Sagan om Saga


Så här låg Saga och jag imorse!! <3 Igår morse däremot väckte hon mig genom att jama högt, hämtade sin mus och hoppade upp i sängen så jag skulle kasta iväg musen, så höll vi på ett tag, fram och tillbaka, min lilla hund... jag menade katt! Jag slapp iaf gå upp!!
Saga är ungefär lika olydig som hon är söt och oerhört sällskapssjuk, så idag höll hon mig sällskap vid frukostbordet! Vilket innebar att jag inte fick ha mina ägg ifred, hon satt bakom müslipacketet och attackadeade det rullande ägget... äggskalet var nästan lika roligt, det tog hon i munnen och sprang runt med i hela köket :P

Jag tycker om Saga!
bilder weheartit

Inredning

Igår när jag satt här hemma i lägenheten kändes det riktigt bra, vi har fått det fint! Men samtidigt finns det alltid små projekt i tankarna och små ändringar man vill göra...

Jag skulle t.ex. vilja ha ett gammalt skrivbord målat i cerise...

En sockerlåda som byrå med lådor tapetserade i olika coola tapeter med fina knoppar och ett par söta ben...

Bild från underbaraclara

Sen skulle jag vilja ha sittpuffar i glada färger och roliga mönster...

Om jag vore en "storbloggare" skulle jag även efterlysa den fina jordgloben så att någon beundrande läsare kunde sälja den till mig... Så funkar det tydligen...

Varför skulle jag vara så snål?!

Tavlor är ett annat projekt, eftersom jag levt med snetak hela livet vill jag nu ha massa tavlor! Egna foton, egna målningar och speciell  utvald "konst"!

tentaplugg

Igår började jag skriva lite på hemtentan, satt i skolan och plugga. Idag har jag fortsatt här hemma, kan inte påstå att jag kommit så långt men jag har iaf kommit igång.
Efter några dagar i fjällen, där man är ute och rör på sig varje dag, var jag taggad på att komma hem och träna hårt men det har ju inte riktigt blivit av eftersom jag har känt mig lite krasslig. Men det verkar inte som det bli värre än så så idag mjukstartade jag, drog på mig gummistövlarna (+4 och regn) och cyklade till sats för bodybalance, kändes lite lagom!

En vän för LIVet

Du gjorde min dag!

<3 <3 <3

Kina del 6; Julafton i regnskogen


Hemma i blåsiga halmstad

Vi kom hem runt kl 21 igår, efter en lång och inte allt för rolig resa.. Uppe med tuppen för att ta bussen kl 6.20 sen 4 h väntan i Karlstad, började kännan mig sjuk, sen vidare med tåg men inte i första klass som vi faktiskt hade bokat.. När vi kom till Gbg så hade vi 2,5h där, som tur var hittade Fredrik en Sj lodge för oss med 1:a klass biljetter så vi fick lite fika och lugn och ro innan vi åkte sista streckan hem. Prio ett var såklart att hämta lilla Saga! <3
I natt har det blåst storm här, trodde mer än en gång att fönstret skulle blåsa in.... Fredrik var uppe i
tidigt imorse med för ett extra jobb men Saga höll mig sällskap i den stora sängen!
Har varit i skolan på förmiddagen och snart måste jag ta tag i hemtentan, får se om jag väntar tills imorgon, behöver plocka undan i lägenheten idag...


I april ska jag köpa dessa söta shortsen från H&M Conscious Collection


Skidsemester

Tre dagar i backen! Det har varit kul! Alla lemmar är hela! Jag har iaf blivit lite bättre på skidor även om jag kanske är lite feg... Trots det har jag åkt de flesta backarna, inte den svarta.... Men är stolt! Kommer kanske upp en liten video när vi kommer hem! Temperaturen har legat på mellan -20 - +4, idag har vi även haft strålande sol!!


i de värmländska skogarna

Då sitter vi på en buss i Värmland! Här kan man roa sig med att lyssna på den roliga dialekten!
Imorse lämnade vi av Saga med tillbehör hos min klassis, så jag hoppas de får det mysigt!
Sen tog vi tåg till Karlstad, fick sällskap av två pratglada gubbar!
Det blir en ganska lång resa trots allt men hoppas på en rolig helg nu!
over and out

Branäs nästa


Imorgon bär det av till fjällen för att hälsa på Fredriks vän med tjej och åka lite skidor :0 denna gång åker vi till Branäs!
Lilla Saga kommer bli väl omhändertagen av min klassis Linn!
Idag har jag haft en lektion, sen blev det bank-ärenden eftersom jag är så klantig och råkade spärra mitt kort.. Sen åkte jag en sväng till gymmet, blev kondition och mage! Har även hunnit med att handla, äta godis hos tandläkaren (Fredrik fixa sin tand för typ 5ggr...) och läsa trevliga brev! Fick tentaresultat idag med, VG på de två senaste kurserna! whopwhop!!
Nu är det dags att packa!
Btw, imorgon släpps Klings kollektion på H&M, jag tycker bäst om denna klänning!

morötter

I sommar ska jag våga ha magtröja och känna mig bekväm! haha, ett mål med träningen :P
Idag blev det iaf training for runners, bra pass! Ska få upp flåset nu!
Annars har det blivit ett besök på konstmuséet med skolan idag!

RSS 2.0