GOD JUL & Gott Nytt Ar!

Tanker pa er dar hemma och onskar er God Jul och Gott Nytt Ar! Ar lite svart med komunikationen har ifran Kina!
Aventyren har fortsatt, aven om vi rakat ut for en hel del oonskade aventyr.
Det forsta slutade med att vi akte till flygplatsen och hamtade vara vaskor dagen efter. Sen bar det av mot Kina. Buss till Gouangzhou, dar vi spenderade en natt eftersom kvalls taget till Hainan var fullt. Vi bokade da, vad vi trodde, en 20 timmars lang tagresa staende.. Men vi hade tur (hor och hapna) det var bara 15 timmar och vi fick sitta pa saten!
Har pa Hainan har vi det varmt och soligt! Men livet ar inte en dans pa rosor direkt..
En dag hyrde vi en latt motorcykel, forst fick vi punktering (det loste dom dock 200 meter bort for 8kr) sen fick vi soppatorsk mitt ute i ingenstans ( det loste sig ocksa, fick skjus sa vi kunde kopa bensin pa petflaskor i en by). Vi hade akt upp i bergen till regnskogen for att titta pa Five Finger Mountain men det borjade morkna sa vi kom inte hela vagen upp... Men vi fick se vacker natur iaf! pa hemvagen hann det givetvist bli morkt och da fungerade inte baklyset (livsfarligt enligt mig som da ville stanna och overnatta men med en envis Fredrik fortsatte resan..), blinkersen pa hela vagen for att vi skulle synas.. Vi kom tillbaka oskadda! Detta var pa julafton :P Var julmiddag blev pizza! ( vi skamta om att vi kommer fa en konstig tradition och ha pizza pa julbordet :P).
Dagen efter blev var dyrbaraste vaska stulen, innehallande pass, pengar och kreditkort... detta gor allt valdigt komplicerat och dyrt.. Besok hos polisen och ett antal tel samtal har tagit var tid.. vi har iaf ett (1 av 3) kreditkort kvar sa vi far mat pa bordet och tak over huvudet!
Nu ar det forhoppningsvis slut pa all otur (aven om vi har haft tur i oturen)!
Vi har haft fina stunder pa semestern ocksa! Idag har vi tex varit pa en dags tur och surfat!
Vi har hunnit med nagra dagar pa fina strander! Traffat trevliga manniskor och fatt massa nya intryck!
Detta kommer iaf bli en resa vi sent kommer glomma och ge oss manga erfarenheter!
Look at the bright side of life!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Längtar efter dig!

2010-12-28 @ 23:47:21
Postat av: Livet

Kul med uppdatering, men oj så olycksdrabbade ni har varit... Hoppas att sista vecka nu blir kanon! Jag längtar efter värme nu, då det imorse var -32 här hemma i byn, KALLT! Men det hindrade inte mig från att vara ute en timme med hunden:P Ha det bäst och hälsa Freddieboy! Pusskram<3

2010-12-29 @ 18:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0